Læs materialetOpret pjece
Læs materialetOpret pjece

Arbejdsmiljøorganisation

Vi har en arbejdsmiljøorganisation, som arbejder for at sikre alle ansattes sikkerhed, sundhed og trivsel.

Du kan læse mere om, hvordan vores arbejdsmiljøorganisation er bygget op i  . . . . . . . . . . . . . . . (indsættes af virksomheden)

Din arbejdsmiljørepræsentant og din leder udgør arbejdsmiljøgruppen. De er løbende opmærksomme på, om der er forhold i arbejdsmiljøet, som kan forbedres, og tager sig også af det praktiske arbejde med at få løst eventuelle arbejdsmiljøproblemer. Du skal derfor gå til en af dem, hvis du f.eks. sidder i træk, palleløfteren er defekt, du føler dig mobbet, eller du opdager et hul i gulvbelægningen.

Der hænger et opslag i  . . . . . . . . . . . . . . . (indsættes af virksomheden) , hvor du kan se, hvem der er i arbejdsmiljøgruppen, og hvordan du kontakter dem.

Vi har et overordnet arbejdsmiljøudvalg, som består af repræsentanter fra arbejdsmiljøgrupperne. Arbejdsmiljøudvalget planlægger og koordinerer butikkens arbejde med arbejdsmiljøopgaver f.eks. i forbindelse med, at vi udarbejder Arbejdspladsvurdering.

Arbejdsmiljøorganisationens medlemmer vælges hvert andet år. Du er med til at vælge din arbejdsmiljørepræsentant. Hvis du selv er interesseret i at være arbejdsmiljørepræsentant så spørg din arbejdsmiljørepræsentant eller leder, hvordan du kan blive det.


Læs videre