![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
![]() Arbejde i køle- og fryserum.
Tag arbejdstøj og handsker på, hvis du skal arbejde i længere tid i køle-fryserum. Husk, at kolde muskler øger risikoen for skader. Du bør højst arbejde i temperaturer under ca. -15 °C tre-fire timer om dagen og højst to timer ad gangen. Pauser eller andet arbejde i lokaler med normaltemperatur bør mindst vare 30 minutter, så kroppen kan genvinde sin normale temperatur. Husk at tjekke, at ingen personer er efterladt i køle-fryserummet ved arbejdets ophør. |